simpele sandwich voor op je werk met rauwe ham en roomkaas

Afgelopen week maakte ik deze sandwich voor mezelf klaar op het werk. Gelukkig hebben we een oventje dus ik kon mijn boterhammetjes even roosteren maar ook als dat niet kan bij jou op je werk is het geen probleem. Een sandwich zoals deze maak je echt heel snel en makkelijk klaar.

Ik zat binnen 5 minuten heerlijk te genieten terwijl mijn collega’s nog ergens in de rij stonden voor een veel te duur ander broodje. Eenmaal terug waren ze een beetje jaloers! “ja jemig, jouw sandwich ziet er ook fantastisch uit” Die sandwich van hun heeft alleen een euro of 5 gekost en die van mij denk ik 50 cent tot 1 euro.

Deze sandwich maakte ik binnen een paar minuten klaar op mijn werk.
Deze sandwich maakte ik binnen een paar minuten klaar op mijn werk.

Wat heb ik deze simpele sandwich voor op je werk met roomkaas en ham gedaan?

  • 2 boterhammen
  • handje veldsla
  • beetje versgemalen peper
  • beetje van die smeerbare roomkaas (of zuivelspread zoals philadelphia of iets van een huismerk)
  • 1 flinke plak rauwe ham
Prima sandwich voor achter je buro: een sandwich met roomkaas en rauwe ham
Prima sandwich voor achter je buro: een sandwich met roomkaas en rauwe ham

Zo maak je de sandwich-voor-op-je-werk klaar

  • rooster de broodjes (lukt dat niet, gewoon deze stap overslaan)
  • besmeer beide kanten met een flinke hoeveelheid smeerbare roomkaas
  • handje veldsla verdelen over de sandwich
  • plakje rauwe ham (coburger in dit geval) er op
  • andere boterham bovenop plaatsen en klaar ben je. (in die tijd zijn je collega’s nog niet eens bij de broodjeszaak aangekomen!)

Ik neem de ingredienten los mee, ter plekke draai ik deze sandwich in elkaar. Sla blijft niet zo lang lekker tussen brood naar mijn mening.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.